Premiu fotografie - Fotograf Craiova - Florin Belega Nunta
Membru - Fotograf Craiova - Florin Belega Nunta
Membru - Fotograf Craiova - Florin Belega Nunta

Editor's Choice and 

Best of the year - Mywed

Membru - Fotograf Craiova - Florin Belega Nunta
Membru - Fotograf Craiova - Florin Belega Nunta
Premii fotografie - Fotograf Craiova - Florin Belega Nunta

      Deoarece imi plac nespus de mult povestile, aceasta pagina este dedicata strict fotografiilor care au obtinut premii nationale si internationale de-a lungul anilor. Un fel de "Easter Egg" pentru vizitatori :)

 

Implicarea mea in aceste concursuri consta la baza unei dorinte de a-mi exprima public imaginatia, viziunea si spiritul artistic.

   

De ce fac asta si pentru cine? - Pentru mine, pentru miri si de ce nu.. pentru Craiova.

 

Ma bucur tare mult sa vad cum fotografia de nunta a luat o directie cel putin buna in ultimii ani, asta datorita oamenilor dispusi sa ofere calitate si educatie in acest domeniu, chiar daca multe opinii par a fi subiective, fotograful de nunta intr-un final are dreptul la libera exprimare prin rezultatele sale fotografice. 

Pe principiul " Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata", imi doresc ca oamenii sa ofere mai multa valoare si caracter asupra amintirilor.

 

Toti acesti tineri casatoriti pe care ii vedeti prezenti in fotografiile mele, in nicio clipa nu i-am simtit ca fiind clientii mei - ne-am imprietenit si aceasta atmosfera mereu m-a ajutat sa am energie - rezultate mai bune si sa-mi placa foarte mult munca in directia pe care am ales-o.  

Pentru oamenii care ma cunosc destul de bine, par mai greu in propozitii, dar mai calm in realitate.. sunt de fapt un om simplu, oricat de complicate si inventatoare ar fi ideile mele. :)

Website.png