Importanța comunicării dintre fotograf si miri

Actualizată în: 20 Apr. 2019

Comunicarea creează o conexiune interumană specială între fotograf și miri. Astfel, cunoscând oamenii de sub titlul de "miri" acesta poate crea un cadru cât mai natural în care emoțiile celor doi îndrăgostiți sculptează momentul și amintirea.


Importanța comunicării este deseori subestimată și în acest fel se obțin fotografii secate de orice emoție deoarece acestea sunt privite drept o necesitate și nu o imortalizare a poveștii lor de dragoste.


Din pricina acestui fapt, proaspătul cuplu căsătorit ignoră în totalitate procesul creativ bazându-se pe preconcepții (ce le aparțin sau le-au fost sugerate) precum: "să fie niște poze acolo" "fotograful lucrează singur în background, noi ne vedem de ale noastre să fie invitații mulțumiți" s.a.m.d. Este adevărat, în haosul nunții secolului XXI care încearcă să înghesuie într-o zi tradițiile căsătoriei de 3 zile și 3 nopți așa cum au fost ele transmise din generație în generație, grija "cum ies pozele" este una pe care nu mulți sunt dispuși să și-o însușească. Cu toate astea, peste ani, nu de alergatul de colo colo, nu de gustul mâncării sau de cine a fost și cine nu a fost mulțumit de desfășurarea nunții dumneavostră vă veți aminti. În final fotografia este cea care va păstra pentru totdeauna scânteia iubirii voastre.
Website.png