Este importanta sedinta Trash the dress de dupa nunta?

Actualizată în: 20 Apr. 2019

Inainte de toate, mi-am propus ca aceste cuvinte sa nu scoata momentan in evidenta persoana din spatele articolului. Pentru oamenii care nu ma cunosc, promit ca in urmatoarele postari de pe blog o sa fiu mai deschis, asadar..


Am sa pornesc prima mea postare pe blog cu intrebarea : Este importanta sedinta trash the dress? Probabil foarte multi miri se lovesc de acest aspect cand vine vorba de organizarea nuntii lor, este sau nu importanta sedinta de dupa nunta?


Analizand tot procesul de nunti la care am fost prezent, mi-am dat seama ca mirii doresc cat mai mult sa scape de acele zile in plus care necesita deplasarea in costum si rochie de mireasa, chiar daca le imbraca la momentul sedintei, oarecum sunt distrasi de ideea de a se imbraca inca o data ca la nunta.


Am intalnit si multi miri care au fost super dispusi sa calatoreasca cu mine, dar aici vorbim de cei care sunt lenesi si privesc acele drumetii ca pe un calvar.


Ca sa raspund cat mai concret la intrebarea de mai sus, sedinta de dupa nunta este elementul cheie din tot evenimentul. De ce? Pentru ca ziua nuntii, mai ales in Romania, este imbibata cu tot felul de obiceiuri care acopera timpul necesar pentru o sedinta cat mai relaxanta.Poate ca multi dintre voi care cititi aceste randuri sunteti viitori miri si va ganditi cum sa procedati ca nunta voastra sa nu fie balonata de stres. Raspunsul nu este unul foarte complicat, dar necesita putina implicare din partea voastra si mai putine obiceiuri.


Nuntile din Romania incep usor sa se modernizeze si sa scapam de acele obiceiuri care va fac sa transpirati mult, mai ales pe timpul verii. Cu cat mai putine obiceiuri, cu atat mai mult timp de folos petrecut momentelor pretioase din viata voastra.


Sfatul meu ar fi sa nu va incapatanati sa le faceti pe toate in ziua nuntii, puteti sa optati pentru sedinta foto pentru alte zile de dupa nunta. Cat despre fotografii, rezultatul cu siguranta o sa fie unul lipsit de stres, iar asta o sa se vada pe expresia voastra

faciala.


Las aici o incheiere, va veti bucura enorm dupa multi ani de la nunta privind retrospectiv fotografiile, toti acei ani de munca si evolutie in relatia voastra de sot si sotie.


#dragostepeviata #fotografnunta #fotografcraiova #florinbelega #fotografiinunta
Website.png