Danuța & Robert - Fotografii Nunta | Craiova


Fotograf Craiova - Nunta - Florin Belega

Hei!


Am revenit.. de data aceasta cu o poveste draga mie, fotografii de la nunta Danutei si a lui Robert. De fapt nu doar de la nunta, m-am gandit si o sa atasez aici si cateva fotografii de la cununie si trash the dress.


Am asteptat primavara si vremea buna pentru sedinta foto de dupa nunta, si iata ca a venit. Sunt pregatit si entuziasmat sa va arat rezultatele, dar pana atunci sa vorbim putin despre evenimentul lor.


Nunta a avut loc in Craiova, orasul meu natal. Locul unde am crescut si am invatat sa fiu om. dar si fotograf.


Totul a decurs intr-o tematica vintage si color, plina de eleganta si rafinament, cel putin eu asa am simtit-o. Pe langa toate acestea - dupa cum ma cunoasteti - am abordat stilul foto-jurnalistic, combinat cu portret si putin fashion.


De ce fashion? Pai.. Robert asta face, adica e model, pe bune!


Nu pot sa zic nu si de Danuta, ca sa nu se supere pe mine.. :) Ce sa mai.. s-au gasit bine si ma bucur mult pentru ei.


M-am aruncat intr-un concurs al ideilor, si asa cum le spun multor miri, este nevoie de concursul ambelor parti pentru un rezultat diferit si unic.


Ce a fost unic la ei, faptul cum au tratat cursul general al nuntii. Relaxati, degajati exact pe stilul lor.


Consider ca fiecare nunta este speciala in felul ei, de la oameni, locatie si modul cum abordeaza tot evenimentul. Eu sunt acolo sa surprind momente, care peste ceva ani raman amintiri dragi mirilor si familiei.

Iti multumesc daca ai ajuns pana aici! Nu uita, daca vrei sa lasi un comentariu, te poti loga cu contul tau de facebook sau google. Ganduri bune!#fotografii #craiova #fotografcraiova #florinbelega #danutasirobert #fotografiinunta #Fotografdenunta


Instagram: @florinbelegawed

Website.png