3 Fotografi - Un proiect comun

Actualizată în: 20 Mart. 2019


Salut!


Nu promit nimic.. dar sper pana la sfarsit sa zambesti! :)

Cum spunea celebrul proverb "Unde-s multi puterea creste", pe acelasi principiu am si decis sa fac acest articol. Hai ca sa intru nitel mai bine in paine si sa raspund la cateva intrebari.


Ce se intampla aici?


Pentru oamenii care ne cunosc, posibil o sa para mai mult o joaca decat un proiect. Eu o sa-l numesc " 3 Photographers - 1 Project". Suntem fotografi de eveniment din Craiova, in special fotografi de nunta. Trei oameni in cautarea frumosului si al momentelor spontane - pline de poveste si context. Mai precis ca sa fac si o mica prezentare de la stanga la dreapta - Florin Belega, Laurentiu Nica si Andrei Staicu.


Ne-am alaurat in studio sa ne facem fotografii de profil pentru paginile noastre de social media.. ca tot duceam lipsa de asa ceva, acum ceva timp i-am propus lui Laurentiu sa mergem la studio. Nu a durat foarte mult si in dupa-amiaza de duminica m-a intrebat "Cand facem fotografiile de profil?"


Am pus mana pe telefon si l-am apelat pe Andrei.. cam obosit dupa o noapte de editat, dormise vreo 3-4 ore, el imi raspunde "Mergem marti?" Cu chiu, cu vai.. reusesc sa il conving. Ora 19:00 la Laurentiu la studio!


Nici nu aveam idee ce urma sa facem, cum v-am spus totul spontan. Am comandat o pizza, am mai vorbit de-ale fotografiei si in scurt timp am pasit pe fundal, de acolo totul a luat-o razna intr-un mod creativ. Nu o sa vorbesc despre rezultat pentru ca va las sa dati scroll, insa dupa ce cititi tot articolul :D.


Trei DSLR-uri si un Mirrorless, fiecare punea mana pe ce aparat apuca.. nu mai tineam cont al cui era. Singurul nostru scop, sa fim creativi.


Ca sa nu ma lungesc foarte mult cu unele cuvinte, sper din toata inima sa-i inspiram si pe alti oameni talentati si munictori, indiferent de domenile in care activeaza - sa se alature si sa creeze. Mai ales daca exista acea chimie intre persoane, ideile incep sa prinda volum intr-un grup.


Asadar.. ca sa nu deviez de la subiect, vazand cam toate fotografiile pe care le-am facut impreuna, le-am dat baietilor o tema pentru acasa. Fiecare dintre noi sa faca cate un articol pe blog. De la cuvinte, selectia de fotografii si in final.. per total cum ni s-a parut aceasta experienta. Vreau sa precizez ca am decis sa le publicam toti in acelasi timp, fara sa avem idee de ce a scris fiecare, la urma le analizam si le criticam constructiv intre noi.


Cine nu si-a facut tema, 4 stai jos! :))


Have fun!CH1 - CH2 - Declanseaza acum!

Pe bune, fa-o!

Poza perfecta de profil - interpretabila de fapt "Usor, usor.. hai ca imi trece durerea de masea"

- Ma cam strange cravata.. Unde-i papionul?

- Ce ai in mana? - Canon! - Du-te acasa!

Te vad! Ti-ai schimbat freza?

Unde-i fratilor zapada?

Daca nu mi-ati dat o chitara..

Sa te mai prind ca lucrezi cu JPEG..

Eu nu merg la club, stiu sa ma distrez si singur. DJ No One, muzica!

E buna si asta.. lasati chitara!

O saritura buna la timpul ei.. trezeste toti vecinii

Am venit, pregateste-te!

Daca n-ai fost atent...

Ce dai.. aia primesti!

I-am ascuns papionul, tot nu l-a gasit :))

Live pe instagram @florinbelegawed :)

DJ No One - Astept muzica!

Brigada

Am auzit ca va arde de bataie?

Da n-am facut nimic sefu.. :(

Bine, va salut!

Pentru iubita mea :D

Atentie, vine valul!

No comment :))


Zambetul lui Andrei

3 Fotografi si un aparat :)) Gluma serii. Va multumesc daca ati ajuns pana aici.

Ti s-a parut interesant proiectul nostru? Da-l mai departe! Poate, poate.. mai inspiram si alti oameni.


Lumina buna!


Laurentiu Nica - Foto Studio


Citeste si celelalte pareri:


Andrei: FOTOGRAFI IN CRAIOVA

Laurentiu: Ce fac fotografii de nunta in extra sezon#fotografi #craiova #romania #crative #studio #LaurentiuNica #AndreiStaicu #FlorinBelega


@ 2018 FLORIN BELEGA - FOTOGRAF NUNTA CRAIOVA