Intrebari frecvente:

In ce stil de fotografie ma incadrez?


Fotojurnalistic - Structuri vizuale - Peisaj si Portret. Consider ca in fotografia de nunta trebuie sa existe mai multe stiluri - sau cel putin o alaturare - altfel ea poate deveni foarte monotona.
Putem sa venim si noi cu idei la nunta noastra?


Bineinteles! Sunt deschis la idei noi, chiar imi face placere sa urmaresc mirii cum se distreaza la nunta lor si sunt spontani. Generarea de idei (spontane) este mereu o modalitate minunata pentru a surprinde un moment unic.
Putem sa primim toate fotografiile brute?


Din pacate nu, toate fotografiile de la nunta vor trece printr-o selectie, raman doar cele mai bune, cele mai expresive si pline de emotie.
Poti sa ne faci mai slabi?


Imi place sa fotografiez omul, prefer sa nu-i modific forma lui naturala.
Daca am imperfectiuni pe fata se pot retusa?


Orice imperfectiune de pe fata se poate retusa, dar nu va stresati cu aceste detalii neimportante la nunta voastra, alltfel o sa stati mereu cu grija ca nu aratati indeajuns de bine. Puteti sa va asigurati rezervarea unui machiaj rezistent pe tot parcursul evenimentului. In final eu prefer mirii cat mai naturali.
Cand primim fotografiile de la nunta?


In perioada scrisa pe contract, dar s-a intamplat sa mai apara evenimente neplacute in familie - sau probleme de sanatate - astfel le-am comunicat mirilor si am ajuns la o intelegere.
Pierdem avansul daca ne decidem sa renuntam la nunta?


Da, deoarece mai exista si alti miri interesati de aceeasi data cu a voastra, pe multi miri suntem nevoiti sa-i refuzam.
Se poate sa ne faci o reducere de pret?


Nu facem reduceri. Pretul este justificat
Puteti sa va deplasati si in alt oras? Mai trebuie sa platim in plus?


Da, putem sa ne deplasam in orice oras din tara. Plata se calculeaza in functie de kilometrii parcursi, iar in functie de distanta orasului fata de Craiova, va rugam sa ne asigurati un loc de cazare pentru doua sau trei persoane.

Sedinta-Trash-the-dress-Fotograf-Craiova
Fotograf-Craiova-Nunta-Florin-Belega-Bot
Oan-si-Gabi-Trash-the-dress-Fotograf-Cra
Website.png