Cunoaste fotograful

Fotografia de nuntă nu-i despre "cine este cel mai bun". Oamenii au viziuni și gusturi diferite, insa cred cu tarie ca acel moment plin de emoție, euforie si spontaneitate face diferența dintre un cadru natural si unul artificial.  

Sunt fotograf de evenimente din Craiova. Specializat in fotografia de nunta si botez, impatimit al cadrelor foto-jurnalistice. Acolo unde oamenii sunt liberi in pozitia si stilul care ii caracterizeaza cel mai bine. 

 

Toate nuntile pline de poveste, emotie si distractie mereu m-au atras in zona creativitatii.

 

Florin Belega: Fotograf profesionist nunta Craiova

Contact

bfephotography@gmail.com 

        Tel: 0771-057-577

  • Facebook
  • Instagram

Awards:

Fotografia anului pe Mywed.com

Editor's Choice - MyWed & Fotografi-Cameramani.ro

Apex Award - SrlLounge.com

  • De-a lungul anilor am avut placerea sa concurez online pe cele mai importante website-uri de nunta din lume. Acolo unde cei mai buni fotografi de evenimente intra la jurizare pentru premii distincte. Astfel am inceput sa cunosc si alti fotografi din Craiova, precum si din toata tara. Creand o comuniitate de oameni profesionisti in fotografia de nunta si eveniment. 

Servicii fotografice

Disponibilitate

Albume

  • Fotografie de nunta 

  • Fotografie de botez

  • Sedinta foto ( dupa nunta ) Trash The Dress

  • Sedinta foto ( Inainte de nunta ) Save The Date 

  • Sesiune foto Logodna, sedinte foto de familie 

  • Fotografii corporate / proiecte comerciale / fotografie de produs.

 

  • Sunt disponibil in Craiova, Bucuresti sau oricare oras din tara. Imi place sa imbin fotografia de nunta si eveniment cu calatoritul, sa cunosc oameni si cuturi noi. Deasemenea, In anii anteriori am participat la nunti si evenimente private si in afara tarii.

  • Albumele foto se regasesc in ofertele mele. Pagini intr-un stil minimalist, lucrate cu atentie, proiectate sa reziste zeci de ani, chiar si pentru alte generatii (copii / nepoti). 

Albume digitale, colaboratori laboratoare foto Brasov si Craiova. 

  • La pachetul de baza albumele de nunta sau botez, sunt realizate din diferite materiale, ce pot fi alese din mostrarul pe care vi-l punem la dispozitie. Acesta cuprinde piele naturala, piele ecologica si textile. Pentru alte variante premium - cum ar fi: Lemn sau un alt design unic din elemente si materiale de inalta calitate, costurile difera de cele clasice din pachetul de baza.

Albume Digitale

  • Album de dimensiune 30x60 cm (deschidere)

Contine un numar minim de 15 file, 30 pagini. Coperta poate fi simpla, hard cover, din textil, piele ecologica sau piele naturala. Albumul se primeste insotit de o cutie.

PRIETENII NOSTRI

Florin "e ce trebuie"! Talent si daruire pentru fotografie, ajutor si prieten pentru miri, profesionalism si excelenta in albume!

MIRCEA PETRESCU

Mireasa si don'soarele de onoare de sambata iti multumesc pentru minunatele fotografii! Esti de super gasca au zis fetele! :)) Asteptam sedinta trash the dress :)PS: stelele de mai sus sunt insuficiente pt a-ti aprecia talentul, iar domnisoarele abia asteapta sa se marite si ele sa le pozezi in prim plan.

DANA POPA

Profesionalism ,seriozitate si darurire! Recomand cu mare drag! THE BEST IN TOWN!

ALIN POPA

Ca sa exprime foarte bine o poza, trebuie sa cunoști foarte bine "subiectul". Subiectul fiind clientul. Clientul in primul rand îl apropie, devenindui prieten. Florin este un prieten adevărat, un tânăr cu un caracter deosebit și automat un fotograf desăvârșit. Rezultatul activității sale fiind "la un alt nivel".

MIHAI MAHER

Atunci când citești povestea în imagini, înseamnă că ai ajuns la arta eternă...!

ALEXANDRA PÎRVAN

Un adevarat profesionist! Intelegator, rabdator, inventiv si orientat spre nevoile muzelor :)

RALUCA STANCU