"I am a free human being with an independent will"

  • Facebook - Florin Belega: Fotograf
  • Instagram - Florin Belega: Fotograf
  • Twiter - Florin Belega: Fotograf
  • Google+ - Florin Belega

FLORIN BELEGA - FOTOGRAF NUNTA CRAIOVA

Sunt de parere ca fiecare nunta este o poveste frumoasa care asteapta sa fie spusa si asta este ceea ce eu aspir sa realizez prin fotografiile mele. Suprinderea cadrelor la momentul potrivit sau chiar in totala spontanietate care sa redea emotia profunda a mirilor si dragostea ce li se citeste in ochi, pe buze, in gesturi. 
   Pasiunea mea pentru fotografie isi are radacinile in dorinta de a capta intr-o amintire surasul sufletului a doi indragostiti.

Fotograf de nunta, botez si evenimente, disponibil in Craiova, Bucuresti si toata tara.

A member of:
Mywed-Logo-Florin-Belega-Fotograf-Craiova
Fotografi-Cameramani-logo-Florin-Belega-Fotograf-Nunta-Craiova
twoyouevents.png

Care e povestea ta? 

Florin se trezeste tarziu de dimineata si de multe ori uita sa-si faca patul. Mananca multe dulciuri si adoarme cu televizorul aprins. Are o iubita minunata, insa de multe ori il cearta ca nu a mancat toate briosele facute de ea. In general prefera sa-si petreaca timpul cu oameni de calitate - si mai spune ca-i place sportul, dar de multe ori singurul sport pe care il face este sa se ridice de la calulator pana la frigider si inapoi. Calatoreste foarte mult, citeste si face clatite. 

SCOPUL FOTOGRAFULUI

01

PRIETENIE

Fotografia este o arta, iar arta ia nastere din emotie. Avand acest fapt in minte ne dorim ca mirii nostri sa se simta liberi sa 

isi exprime dragostea intr-o atmosfera calda si prietenoasa. 

02

POVESTE

Pentru noi fiecare nunta este o poveste de dragoste unica pe care o transpunem in imagini ce vor pastra etern emotia celor doi indragostiti. Acesta este si motivul pentru care incurajam mirii sa fie putini egoisti si, in ziua nuntii lor, sa lase grijile deoparte si incercarea de a multumii pe altii si sa se scufunde in iubirea lor, acolo unde doar ce simt ei conteaza.

03

DEDICARE

"Fa ceea ce iti place si n-ai sa muncesti o zi in viata ta"

Ce poate fi mai frumos ca doi oameni fericiti si indragostiti? Bucuria si enuziasmul mirilor face diferenta dintre munca - prestator de servicii - si pasiune

- artist - ceea ce trezeste in noi un sentiment aprate ce rezulta in dedicare si respect.

PRIETENII NOSTRI

Florin "e ce trebuie"! Talent si daruire pentru fotografie, ajutor si prieten pentru miri, profesionalism si excelenta in albume!

MIRCEA PETRESCU

Mireasa si don'soarele de onoare de sambata iti multumesc pentru minunatele fotografii! Esti de super gasca au zis fetele! :)) Asteptam sedinta trash the dress :)PS: stelele de mai sus sunt insuficiente pt a-ti aprecia talentul, iar domnisoarele abia asteapta sa se marite si ele sa le pozezi in prim plan.

DANA POPA

Profesionalism ,seriozitate si darurire! Recomand cu mare drag! THE BEST IN TOWN!

ALIN POPA

Ca sa exprime foarte bine o poza, trebuie sa cunoști foarte bine "subiectul". Subiectul fiind clientul. Clientul in primul rand îl apropie, devenindui prieten. Florin este un prieten adevărat, un tânăr cu un caracter deosebit și automat un fotograf desăvârșit. Rezultatul activității sale fiind "la un alt nivel".

MIHAI MAHER

Atunci când citești povestea în imagini, înseamnă că ai ajuns la arta eternă...!

ALEXANDRA PÎRVAN

Un adevarat profesionist! Intelegator, rabdator, inventiv si orientat spre nevoile muzelor :)

RALUCA STANCU

Povesti noi

Vezi ultimele articole si fotografii de la nunta